Hermansson Transport och Service AB

Grustransport Tjörn

Vi hämtar dina skrotbilar!

Vi på Hermansson Transport och Service AB hämtar och köper skrotbilar i hela Värmland, Västra Götaland, Norra Halland och Västra Örebro län. Vi ger ett bra pris för kompletta bilar i vårt närområde där katalysatorn är original. Bilar som inte har katalysator eller har en piratkopia hämtas gratis. Inom företaget finns hydraulflak, vinsch och även kran. Därmed behöver bilarna inte rulla för att vi ska kunna hämta dem, däremot ska de vara kompletta för att du ska få full ersättning. Vi har samtliga trafiktillstånd som behövs och har tillstånd från transportstyrelsen att transportera uttjänta fordon.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Om oss

Hermansson Transport och Service AB grundades 2018 och har sedan dess arbetat aktivt med transport och service. Här finns kompetent och erfaren personal som hanterar alla projekt på bästa tänkbara sätt. Givetvis innehar vi de tillstånd som krävs för att genomföra arbetet och transportera skrotbilar.

Grustransport Tjörn

Små & stora uppdrag

Vare sig du har en eller flera skrotbilar kan vi hjälpa dig. Vi åtar oss uppdrag oberoende av dess storlek, vi hjälper till med både små och stora projekt. Här får du all den hjälp du behöver.

Alltid nöjda kunder

I vårt arbete har vi som mål att se till att alla våra kunder är nöjda. Därmed är vi noga med att alltid leverera tjänster av hög kvalitet till samtliga kunder. Vi sätter alltid kunden i fokus.

Grustransport Tjörn
Grustransport Tjörn

Vad vi erbjuder för tjänster

Grustransport Tjörn

Vi på Hermansson Transport och Service AB erbjuder effektiva och pålitliga lösningar för grustransporter i Orust och i närliggande områden. Med vår moderna flotta av lastbilar och entusiastiska team med lokal kunskap, är vi dedikerade till att tillhandahålla den bästa servicen och den mest kostnadseffektiva lösningen för alla dina grus- och jordtransportbehov. Lita på Hermansson Transport och Service AB för en smidig, säker och pålitlig transportvarje gång!

Skrotbilar

Vi hämtar skrotbilar i hela vårt verksamhetsområde, vare sig det handlar om en eller flera bilar. Bilarna körs till en auktoriserad bilskrot för avregistrering. När vi hämtar skrotbilar har vi tillgång till hydraulflak, vinsch samt kran, så bilarna behöver inte kunna rulla.

Övriga tjänster

Utöver hämtning av skrotbilar erbjuder vi även upphämtning av alla sorters metallskrot, i alla storlekar och modeller. Dessutom arbetar vi med maskin- och grustransporter. Då vi har en 5,5 ton grävmaskin åtar vi oss även enklare grävarbeten. Vi kör även krokbil samt utför enklare kranjobb.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Hermansson Transport och Service AB

Söbben 534, 473 91 Henån

073-624 68 08

hermanssonts@hotmail.com

Vi arbetar alltid med ambitionen att du som kund ska få en smidig process, oavsett vilken hjälp du är i behov av. Vi anpassar oss efter ditt behov och ser till att ge dig bästa tänkbara hjälp.

Grustransport Tjörn